Što je bitno kad su satovi za djecu u pitanju?

Stvari o kojima treba razmisliti prije kupnje kad su satovi za djecu u pitanju nisu mala stvar – bolje je na vrijeme sve proučiti nego da se kasnije kajete da vaš odabir nije bio najbolji odabir.

Jednostavnost korištenja je jako bitna kad su satovi za djecu u pitanju. Iznad svega, poželjet ćete jednostavan uređaj za koji vaše dijete razumije kako ga koristiti. Potražite velike zaslone, gumbe prilagođene djeci i gumbe satova s ​​kojima se lako može upravljati.

Dob vašeg djeteta također igra veliku ulogu kad su satovi za djecu u pitanju. Hoće li vaše dijete moći koristiti pametni sat ili ne, uvelike može ovisiti o njegovoj dobi i odgovarajućim motoričkim sposobnostima. Obratite pažnju na dobni raspon prema kojem se sat prodaje, ali također razmislite hoće li starijoj djeci biti korisne značajke. Ako imate predškolsku djecu koja su često kod kuće, uređaji za automatizaciju kuće za malu djecu mogu ponuditi veću iskoristivost od dječjeg pametnog sata.

Bitno je i odrediti koje funkcije su prioritet – naprimjer, Fitbit Ace pametni satovi za djecu najbolji su odabir za praćenje kondicije. Pametni satovi za djecu izvršavaju sve vrste funkcija, no neki su dizajnirani da posebno dobro rade jednu stvar. Logično je da je Fitbit stvorio tržište na mjestu dječjih fitness trekera, po uzoru na iste izuzetno popularne nosive uređaje za odrasle. Fitbit Ace radi sve iste stvari koje smo očekivali u praćenju kondicije, od brojanja koraka do praćenja uzoraka spavanja. Također prilagođava poruke i koristi konkurenciju za poticanje djece, uz sinkronizaciju s obiteljskim Fitbit računima i ostalim iOS i Android uređajima. Otporan na tuš i čvrst, ovo je jedan od izdržljivijih nosivih uređaja za djecu s kojima ćete se susresti – a svi znamo da satovi za djecu moraju biti izdržljivi.

No, poput VTech Kidizooma koji se fokusira na igre, Fitbit Ace nije sposoban za GPS i ne nudi bilo kakvu dvosmjernu komunikaciju ili razmjenu poruka. Iako je to nevjerojatan fitness treker za djecu koja trebaju ustati i pokrenuti se, ne ide korak dalje od nuđenja dodatne roditeljske kontrole.